Een grote sprong vooruit

Zoals de meesten van jullie weten heb ik afgelopen zomervakantie een crowdfunding gestart op het talentenboek. Ondertussen succesvol afgerond, waarbij ik veel nieuwe contacten heb mogen leren kennen. Heel veel mensen wilden mij een stapje verder helpen. Een daarvan wil ik uitlichten, omdat hij mij een grote sprong vooruit geeft.

Via via kwam ik in contact met Stefan van Dijk. Hij is zelf een fanatieke triatleet (die zich overigens heeft geplaatst voor Kona 😉 ) en weet dus wat het nodig is om een goede triatleet te zijn/worden. Dit is de reden dat hij met zijn bedrijf mij een stapje verder wil helpen. Samen met zijn bedrijf BEMOG projektonwikkeling hebben wij gekeken naar wat ik nodig ben voor het seizoen 2022 en eventueel verder. Het is voor mij belangrijk dat ik het materiaal in orde heb en meer internationale ervaring op ga doen. Hierbij ondersteunt hij mij zodat ik nog beter aan de start kan verschijnen.

Ik ben heel blij met deze samenwerking, het geeft mij veel rust en wij hebben een sportieve klik. Het doel van BEMOG is om jonge talenten verder te helpen en hun passie verder te ontwikkelen. Het is leuk om op deze manier samen toekomstige doelen te behalen!

Ik denk dat mij nu niks meer tegenhoud tot een sportief en succesvol seizoen 2022 !

~ Aniek