Geslaagd en begin van nieuw wedstrijdblok

De afgelopen weken, al niet maanden, stonden in het teken van leren en zoveel mogelijk de vorm onderhouden. Het seizoen begon voor mij vroeg in Quarteira, wat een kwalificatierace was voor het EK. De race was oke, maar niets om extreem trots op te zijn. Zo volgde ook de wedstrijd in Arnhem en het NK duathlon (waar ik mijn titel wel kon prolongeren!!). Allemaal wedstrijden die ik afsloot met het is goed voor nu, maar er zit meer in. Vlak na mijn examens ben ik nog voor 3team Kijani in de eredivisie gestart. Een hele leuke wedstrijd omdat je echt samen de finish over moest komen. Helaas verloren we met 0.08 seconden, maar voor mij was het wel een goede wedstrijd om weer mee te beginnen!

De weken voor mijn examens waren druk en werd school op 1 gezet, maar wel met resultaat want ik ben geslaagd voor mijn VWO. Ik ben vooral heel erg opgelucht dat het “papiertje” binnen is en ik nu weer vooruit kan kijken. En vooruitkijken kan ik zeker want er komen veel mooie dingen aan.

Ik begin dit weekend al met een Europa Junior Cup in Düsseldorf. Het is een sprintwedstrijd en de startlijst is klein. Hierdoor hoop ik mooi voorin te kunnen meedraaien, zodat ik deze ervaring ook weer binnen heb! Ik merk dat de trainingen afgelopen weken goed gaan, dus ik sta met zelfvertrouwen aan de start.

Vervolgens heb ik over 2 weken de wedstrijd waar ik stiekem vanaf het moment dat ik triathlon doe al van droom, Europa Junior Cup Holten! Zo’n grote wedstrijd, zo extreem dichtbij huis! Hoe vet is dat!! Ik start vrijdagavond 1 juli om 20.15 uur in de Domelaar (andere kant van de snelweg). Ik kan nu al niet wachten.

Misschien merk je het al, maar ik heb er mega veel zin in om gewoon weer lekker te racen!

Ik ga jullie weer wat meer op de hoogte houden van al mijn wedstrijden!

Tot snel

~Aniek